Fırında Renkli Havuç Glaze
 
                                                Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Küçük bir kasede benmari usulü eritilmiş tereyağını, esmer toz şekeri, tuzu ve baharatları karıştırın.
- 
                    2
                    Havuçların kabuğunu kazıyın. Pişirme kağıdı ile kaplanmış fırın tepsisine dizin.
- 
                    3
                    Havuçların üzerine tereyağı karışımından iki kaşık kadarını daha sonra kullanmak üzere ayırın, kalanı yayıp fırça ile havuçların her tarafına sürün.
- 
                    4
                    Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin.
- 
                    5
                    Havuçları fırından alın. Balı ve kalan tereyağlı karışımı üzerine dökün. Rendelenmiş limon kabuğu serpin. Kıyılmış dereotu ile süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    