Muz Likörlü Meyve Salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Birer adet portakal ve greyfurtun suyunu sıkıp bir kaba alın. Muz likörünü ilave edin. Ananasın kabuklarını bir bıçak yardımıyla kesip, iri parçalar halinde doğrayın. Likörlü karışıma ekleyin. Kalan portakal ve greyfurtun kabuklarını küçük doğrayıp karışıma katın. Salkımından ayırdığınız siyah ve beyaz üzümü ilave edin. Kabukları soyulup iri parçalar halinde doğranmış kivi, muz, çilek, armut ve golden elmayı da diğer meyvelere ekleyin. Bütün malzemeyi karıştırıp buzdolabında 1 saat beklettikten sonra servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
Mustafa Dursun