Milföy Külahında Domates Salatası

Tabağınıza zarafet katın! Klasik domates salatasını milföy külahında sunarak hem göze hem de damağa hitap edin. Misafirlerinizi bu şık sunumla şaşırtmaya hazır olun!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Milföy hamurlarını paketten çıkartıp çözülmeleri için oda sıcaklığında bekletin. Mutfak tezgahını unlayıp hamurları merdane yardımı ile her iki yöne doğru açarak genişletin.
-
2
Fırın kağıtlarından, milföy hamurlarının büyüklüğüne uygun külahlar oluşturun ve hamurları bunların üzerine sarıp tepsiye koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin ve hamurları kağıtlardan ayırın.
-
3
Diğer tarafta, domatesleri, turpları ve taze soğanı istediğiniz büyüklükte doğrayın. Maydanozu incecik kıyın. Domates, turp, taze soğan, beyaz peynir, kaşar peyniri ve maydanozu bir kapta karıştırın.
-
4
Üzerine limon suyu, zeytinyağı, kekik ve tuzu ilave ettikten sonra bu karışımı külahlara paylaştırın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL