Mevsim Salatası

Mevsimin en taze sebzeleri, zeytinyağının lezzetiyle buluşuyor. Sağlıklı, hafif ve ferahlatıcı bir salata… Her öğünde sofranıza renk ve sağlık katacak!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Göbek salatayı ince kıyın. Salata kasesine yerleştirin. Rokayı kıyıp, yarısını kaseye alın. Patlıcan ve kırmızı biberi közleyin. İncecik doğrayıp, salata kasesine ilave edin.
  • 2
    Sosu hazırlamak için, rokanın kalan kısmı, sirke, sarımsak, zeytinyağı, ceviz, hardal, toz şeker ve tuzu blenderden geçirin. Salatanın üzerine gezdirin. Tane mısır ve kiraz domatesle süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...