Kırmızı Lahana Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Lahanayı kıyın ve bol suyla yıkayın. Zeytinyağını tencereye alın ve süzülmüş lahanayı ilave edin. Tuzunu ayarlayın ve kısık ateşte, arada bir karıştırarak yumuşamasını sağlayın. İçine bulguru katıp, ocaktan alın. Şişmesi için tencerenin ağzını kapatıp, yarım saat bekletin. Kapağını açıp, soğutun ve servis tabağına alın. Yoğurdu dövülmüş sarımsakla karıştırıp, lahanaya katın. Karıştırarak, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...