Hem hafif hem de doyurucu bir lezzet arayanlara! Protein deposu kinoa ve ferahlatıcı kabaklarla hazırlanan bu salata, yaz günleri için ideal bir seçenek.
Malzemeler
Yarım su bardağı kinoa (bulgur veya karabuğday)
1 adet büyük boy kabak
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı filizlendirilmiş veya haşlanmış yeşil mercimek
1 dal taze soğan
Birkaç dal dereotu
1 yemek kaşığı kapari turşusu veya küçük doğranmış kornişon
Yeteri kadar tuz ve karabiber
Sosu için
10 yaprak taze fesleğen
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı rendelenmiş hellim peyniri (tulum veya parmesan)
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.