Kinoalı Kabak Salatası

Kinoalı Kabak Salatası

Hem hafif hem de doyurucu bir lezzet arayanlara! Protein deposu kinoa ve ferahlatıcı kabaklarla hazırlanan bu salata, yaz günleri için ideal bir seçenek.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Kinoayı bol suda yıkayın ve süzün. 3/4 su bardağı su ile kaynatın. Altını kısıp suyunu çekene kadar pişirin, ara sıra karıştırın.

  • 2

    Kabağı ince dilimleyin, zeytinyağı, tuz ve karabiberle soteleyin. Pişmeye yakın mercimekleri ekleyip birkaç dakika daha soteleyin.

  • 3

    Dereotu ve taze soğanı ince kıyın.

  • 4

    Sos malzemelerini blender'de pürüzsüz hale getirin.

  • 5

    Tüm malzemeleri servis tabağında birleştirip sosla harmanlayın ve servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...