Kereviz Salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kerevizleri temizleyip, rendenin kalın tarafıyla rendeleyin. Bir servis kabına alıp, üzerine limon suyunu gezdirin. Havuçların kabuğunu soyduktan sonra, rendenin kalın tarafıyla rendeleyin ve kerevize ilave edin. Yoğurt ve mayonezi ayrı bir yerde çırpıp üzerine ceviz ve tuz ekleyin. Mayonezli karışımı kerevize ekleyip karıştırın. Portakalları dörde bölün. İçlerindeki etli kısmı bir bıçakla kesip çıkarın. Hazırladığınız salatayı portakal dilimlerine paylaştırıp servis tabağına yerleştirin. Üzerine ceviz koyarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL