Izgara Tavuklu ve Ananaslı Yeşil Salata
 
                                                Izgara tavuk ve ananasın ferah uyumuyla hazırlanan bu yeşil salata, hafif ve doyurucu bir öğün alternatifi sunuyor.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Tavuk göğsünü ince fileto halinde dilimleyin. Üzerine tuz, karabiber ve zeytinyağı ekleyerek marine edin. Izgara tavada orta ateşte 3-4 dakika her iki tarafını pişirin. Bir kenara alın.
- 
                    2
                    Aynı ızgara tavaya dilimlenmiş ananasları alın. Karamelize olana kadar önlü arkalı pişirin. Ocaktan alıp bal veya akçaağaç şurubu gezdirin.
- 
                    3
                    Karışık yeşillikleri geniş bir kaseye alın. Üzerine dilimlenmiş avokadoyu ilave edin. Izgara tavukları ve ananasları ekleyin. Susam ve çörek otunu serpiştirin.
- 
                    4
                    Sosu için küçük bir kasede zeytinyağı, balzamik sirke, hardal, limon suyu, tuz ve karabiberi karıştırın. Salatanın üzerine gezdirin ve hafifçe karıştırın. Servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    