Havuçlu Yeşil Salata
Hem hafif hem de besleyici olan bu salata, günlük öğünlerde veya yan yemek olarak harika bir tercih!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tüm sebzeleri yıkayın. Marulun suyunun süzülmesi için bir süzgeçte bekletin. Havuçları rendenin iri tarafı ile rendeleyin. Marulu iri iri parçalayıp servis tabağına alın. Üzerine rendelenmiş havucu yerleştirin.
- 2
Biberleri verev doğrayıp havucun üzerine dizin. Maydanozla süsleyin. Limon suyunu zeytinyağı ile karıştırın. Tuzu ekleyip tekrar karıştırın. Karışımı salatanın üzerine gezdirip servis yapın. - 2
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL