Havuçlu Yeşil Salata

Hem hafif hem de besleyici olan bu salata, günlük öğünlerde veya yan yemek olarak harika bir tercih!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tüm sebzeleri yıkayın. Marulun suyunun süzülmesi için bir süzgeçte bekletin. Havuçları rendenin iri tarafı ile rendeleyin. Marulu iri iri parçalayıp servis tabağına alın. Üzerine rendelenmiş havucu yerleştirin.
-
2
Biberleri verev doğrayıp havucun üzerine dizin. Maydanozla süsleyin. Limon suyunu zeytinyağı ile karıştırın. Tuzu ekleyip tekrar karıştırın. Karışımı salatanın üzerine gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL