Hardal Soslu Salata

Hardal Soslu Salata

Taze yeşillikler, zeytinyağı ve hardalın keskin dokunuşuyla buluşuyor. Sofralara karakter katan, hafif ve doyurucu bir seçenek!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kabağı ve salatalığı iyice yıkadıktan sonra uç kısımlarını alın. Sebze soyacağı ile uzun parçalar çıkarın ve servis tabağına alın.
  • 2
    Hardal sos için derin bir kapta hardal, limon suyu, zeytinyağı, dövülmüş ceviz ve tuzu karıştırın. Salatanın üzerine gezdirip, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...