Hardal Soslu Salata

Taze yeşillikler, zeytinyağı ve hardalın keskin dokunuşuyla buluşuyor. Sofralara karakter katan, hafif ve doyurucu bir seçenek!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kabağı ve salatalığı iyice yıkadıktan sonra uç kısımlarını alın. Sebze soyacağı ile uzun parçalar çıkarın ve servis tabağına alın.
  • 2
    Hardal sos için derin bir kapta hardal, limon suyu, zeytinyağı, dövülmüş ceviz ve tuzu karıştırın. Salatanın üzerine gezdirip, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...