Greçkalı Roka Salatası
Greçkalı roka salatası, hem hafif hem de doyurucu bir lezzet sunar.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Greçkayı geniş bir kaba alıp, üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyin. 10 dakika dinlendirip, fazla suyunu süzün. Rokayı yıkayıp kurulayın. İri parçalar kopararak servis tabağına alın.
-
2
Üzerine nane yaprakları ve greçka serpiştirin. Tuzunu ayarlayın. Zeytinyağı ve nar ekşisi gezdirin. Dilimlenmiş mozerella peyniri ilave edip, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL