Makarnayı bir tutam tuz eklediğiniz suda, üzerinde yazan süre kadar haşlayıp, süzün. Ilındıktan sonra servis tabağına aktarın. Kabakları önce ikiye, sonra da dörde bölün ve dilimleyin. Ayçiçek yağını bir tavaya alıp kabağı bir-iki dakika sote edin. Kabak ve ince kıyılmış kırmızı biberi makarnanın üzerine ilave edin.
Tuzunu ayarlayıp harmanlayın. Sos için bademi kaynar suda 5 dakika bekletip kabukların soyun ve blendere alın. Üzerine yapraklarına ayırdığınız fesleğen, zeytinyağı ve limon suyunu ekleyip blenderden geçirin. Sosu salatanın üzerine gezdirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.