Ege Otlu Bakliyat Salatası
Protein dolu bakliyatlar, Ege'nin taze otlarıyla buluştu; hem besleyici hem ferahlatıcı bir tabak: Ege Otlu Bakliyat Salatası!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Otları yıkayıp temizleyin. Kaynar suda 2 dakika kadar bekletip soğuk suya alın. Blanşe işlemi sonrası süzüp birkaç dal ebegümeci ayırın.
-
2
Kalan otları ince ince doğrayın. Bakliyatlarla doğranmış otları derin bir kapta karıştırın.
-
3
Biraz tuz, zeytinyağı ve enginar sirkesi ile harmanlayıp servis tabağına alın. Güzel ebegümecilerle son dokunuşları yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL