Ege Otlu Bakliyat Salatası

Ege Otlu Bakliyat Salatası

Protein dolu bakliyatlar, Ege'nin taze otlarıyla buluştu; hem besleyici hem ferahlatıcı bir tabak: Ege Otlu Bakliyat Salatası!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Otları yıkayıp temizleyin. Kaynar suda 2 dakika kadar bekletip soğuk suya alın. Blanşe işlemi sonrası süzüp birkaç dal ebegümeci ayırın.
  • 2
    Kalan otları ince ince doğrayın. Bakliyatlarla doğranmış otları derin bir kapta karıştırın.
  • 3
    Biraz tuz, zeytinyağı ve enginar sirkesi ile harmanlayıp servis tabağına alın. Güzel ebegümecilerle son dokunuşları yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
  • Geçmişten Geleceğe Gastronomi
  • Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...