Ekşi tadıyla bilinen kuzukulağının, fermente çileğin tatlı ve hafif mayhoş notalarıyla buluştuğu eşsiz bir deneyim. Fermente Çilek Soslu Kuzukulağı Salatası ile damaklarınızı şaşırtmaya hazır olun!
Kavanozun ağzını hava alabilecek şekilde tülbentle örtün ya da gevşekçe kapatın. Oda sıcaklığında 3-5 gün bekletin. Her gün bir kez tahta kaşıkla karıştırın veya kapağı açarak gaz çıkışı sağlayın. Tadında hafif bir ekşilik oluşunca süzün.
Limonlu vinegret için limon suyu, bal, tuz ve karabiberi küçük bir kasede karıştırın. Zeytinyağını yavaşça ekleyerek çırpın. Kıvam aldığında sos kullanıma hazırdır.
Ayrı bir kapta fermente çilek sosu ile limonlu vinegret sosu karıştırın. Dilerseniz oranı damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz. Hazırladığınız sosu salatanın üzerine gezdirin ve nazikçe karıştırın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.