Enginarlı Semizotu Salatası

Yüksek vitamin deposu enginarı sofralarımızdan eksik etmeyi unutmamalıyız. İşte sağlıklı ve lezzetli Enginarlı Semizotu Salatası tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Enginarları limon suyu ve tuz eklenmiş suda haşlayın. Süzüp arzunuza göre doğrayın ve kenara alın. Semizotu ve su teresini temizleyip doğradıktan sonra servis tabağına alın. Üzerine, enginar, ikiye bölünmüş kiraz domates, kıyılmış taze soğan, dereotu ve nane ilave edip harmanlayın.
-
2
Sos için yoğurt, zeytinyağı ve limon suyunu karıştırın. Üzerine sarımsak, nane ve tuz ekleyip iyice karıştırdıktan sonra salatanın üzerine gezdirerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL