Soya sosu, limon suyu, pirinç sirkesi, su, susam yağı ve şekeri bir tencereye koyup ocağa oturtun. Orta ateşte şeker eriyene kadar tel çırpıcıyla karıştırın.
Sarımsak ve zencefil püresi için zencefil ve sarımsağı soyup, küçük parçalara bölün ve havanın içine koyun. Biraz ezdikten sonra üzerine zeytinyağı ve tuzu ekleyin. Pürüzsüze yakın bir kıvam elde edene kadar ezmeye devam edin. Bu karışımı ocaktaki karışıma ekleyin ve karıştırın. Ocağın altını kapatın. Oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabına kaldırın.
Derin bir tencerenin içerisine su doldurun. Ocağın üzerine koyarak suyu kaynatın. Geniş bir kabın içerisine buz küpleri koyup, üzerine soğuk su ilave edin. Kiraz domatesin herhangi bir yerine bıçak ile çarpı şeklinde çizik atın. Ocakta kaynattığınız suyun içerisine atın. 45 saniye sonra sudan çıkarıp, buz dolu kabın içerisine aktarın. Burada da 45 saniye beklettikten sonra buzlu suyun içerisinden kevgir ile alıp başka bir kaba koyun. kabukların kolaylıkla ayrıldığını göreceksiniz.
Domatesleri bütün olarak buzdolabında beklettiğiniz sirkeli karışımın içerisine koyun. Domateslerin sosu çekip, daha da tatlanması için bir gece buzdolabında bekletin. Servis yaparken üzerini Frenk soğanı ile süsleyin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.