Dereotlu Pirinç Salatası
Pirinç ve dereotunun ferah aroması, zeytinyağı ve limonla buluşuyor. Doyurucu, pratik ve sağlıklı bir seçenek. Her lokmasında taze bir lezzet!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bir tencerede, lapalaşmadan pirinçleri haşlayın. Havuç ve patatesi de başka bir tencerede haşlayın. Haşlanan havuç ve patatesi küp küp doğrayın. Taze soğanları ve dereotunu ince ince kıyın.
-
2
Pirinç, havuç, patates, bezelye, taze soğan ve dereotunu karıştırın. Tuz, karabiber ve köri serpin. Üzerine zeytinyağını gezdirerek, soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL