Dereotlu Pirinç Salatası

Pirinç ve dereotunun ferah aroması, zeytinyağı ve limonla buluşuyor. Doyurucu, pratik ve sağlıklı bir seçenek. Her lokmasında taze bir lezzet!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir tencerede, lapalaşmadan pirinçleri haşlayın. Havuç ve patatesi de başka bir tencerede haşlayın. Haşlanan havuç ve patatesi küp küp doğrayın. Taze soğanları ve dereotunu ince ince kıyın.
  • 2
    Pirinç, havuç, patates, bezelye, taze soğan ve dereotunu karıştırın. Tuz, karabiber ve köri serpin. Üzerine zeytinyağını gezdirerek, soğuk olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...