MALZEMELER
1/4 adet göbek salata
3-4 dal roka
3-4 yaprak lollorosso
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
2 adet chanterel mantarı
2 adet istiridye mantarı
2 adet kestane mantarı
1 adet şitake mantarı
1 diş sarmısak
2 adet ceviz içi
30 gram rokfor peyniri
Tuz,
karabiber
Göbek salata, roka ve lollorossoları iyice yıkayıp küçük parçalara ayırın. Zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiberi karıştırıp yeşilliklerin üzerine gezdirin. Mantarları dilimleyip soteleyin ve yeşilliklerin üzerine yerleştirin. Cevizleri kavurup, ince kıyılmış sarımsakla birlikte salataya ekleyin. Küp doğranmış rokfor peynirini en üste yayıp servis yapın.