Portakallı Ve Bademli Pilav

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Pirinci tuzlu sıcak suda 1 saat beklettikten sonra iyice yıkayıp süzün. Tencereye birer kaşık tereyağı ve sıvıyağı alıp 2 bardak su ilave edin. Kaynayınca tuz, havuç ve pirinci katıp karıştırın. Portakal reçelini ekleyip ocağı kısın ve 10 dakika pişirin. Diğer tarafta bademleri 1 kaşık sıvıyağda kavurun. Pişen pilavın üzerine bademleri ve portakal kabuğunu yerleştirin. Karıştırarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...