Misafir Pilavı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Öncelikle 2 su bardağı pirinci yıkayıp süzün. 1 çorba kaşığı tereyağında pirinci kavurun. Üzerine 3 subardağı suyu ekleyin. Tuz ilave edin. Pirinç suyunu çekinceye kadar pişirin. Ayrı bir yerde mantarları ikiyebölüp, zeytinyağında soteleyin. Garnitürü ve çeşnili tuzu ekleyin. Yarım su bardağı su ilave edin. Pişen pilavın üzerine mantarlı malzemeyi katın. Karabiberle birlikte karıştırarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL