Kavurmalı Pilav

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kuşbaşı eti bir tencereye alın. Kısık ateşte suyunu bırakıp çekene kadar pişirin. Suyunu çektikten sonra hızlı ateşte 1-2 dakika kavurun. Tuz, karabiber, pul biber ekledikten sonra ocaktan alın. Tencerenin kapağını kapatıp dinlenmeye bırakın. Diğer tarafta margarini eritin. Pirinci ve tuzu ilave edip kavurun. Sıcak suyu ve et suyu tabletini ekleyip kısık ateşe alın. Pilav suyunu çektikten sonra tencereyi ocaktan alıp dinlenmeye
    bırakın. Kavurma soğuduysa tekrar ısıtın. Yuvarlak bir kasenin altına kavurmayı, üzerine pilavı alın. İyice sıkıştırdıktan sonra servis tabağına kaseyi ters çevirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.