Isparta Pilavı (Kabine)
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Pirinç ıslanır 30 dakika bekletilir yıkanır süzülür.Kuru soğan ince doğranır,nohutlar haşlanır ardından dana eti haşlanır ve elle tiftiklenir. Tencereye doğranmış kuru soğan .haşlanmış nohut.tiftiklenmiş et tencerenin tabanına konur
üzerine pirincin yarısı konur aynı işlem tekrar yapılır.Diğer pirincin yarısı en üste konur,haşlanmış et suyu ve tuzu kaynar durumda üzerine konur.
Odun ateşinde ağır ağır suyunu çektirilir pilav hazır hale gelince üzerine erimiş tereyağı konur ve servise sunulur.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL