Fasulyeli Yeşil Pilav

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Pirinci sıcak tuzlu su ile ıslatın. Diğer tarafta fasulyeleri ayıklayıp, çok küçük verev biçiminde doğrayın. Taze soğanları da incecik doğrayın. Bir tencerede, 2 çorba kaşığı tereyağında, fasulyeyi iyice yumuşayana kadar kavurun. Ardından küçük doğranmış taze soğanları ilave edin. Hep birlikte kavurup, tuz ve 1 adet kesme şekeri ekleyin. 1-2 dakika daha kavurup, suyunu süzüp yıkadığınız pirinci ekleyin. Birkaç dakika daha kavurup, 3 su bardağı et suyunu ve karabiberi ilave edin. Önce harlı sonra kısık ateşte pişirin. Pilav demlenince servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.