Antep fıstıklı Yeşil Pilav

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PİRİNCİ tuzlu sıcak su ile ıslatın. 10 dakika beklettikten sonra yıkayıp suyunu süzdürün ve tereyağında
    kavurun. Üzerini geçecek kadar sıcak et suyu veya suyla tuz, karabiber ilave edip, göz göz olana dek kısık ateşte pişirin. Ocaktan alıp, toz antepfıstığı ekleyin. Üzerine antep fıstığı serpip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.