San Sebastian Cheesecake

Yılın en sevdiğimiz günlerinden biri: Dünya Cheesecake Günü! Yemek danışmanımız Yıldız Öz Samaha, bugüne özel B. Blok Bakery'de yediği San Sebastian Cheesecake'in tadı damağında kalan lezzetini yakalamak için Sofra mutfağına girdi. Tabii ki tarifi, tarifin olmazsa olmazı Pınar Beyaz kullanarak hazırladı. Ağızda dağılan ipeksi dokusu ve nefis lezzeti ile bu tatlı herkesten tam not almayı başardı. Sizin de mutlaka denemeniz gereken tarifi aşağıya bıraktık.

Malzemeler

Yapılışı

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...