Sahanda Otlu Yumurta
Bütün bir haftanın yoğunluğundan sonra iftar keyfinize eşlik edecek, ekmek bandıra bandıra yiyeceğiniz sahanda otlu yumurta tarifi…
Malzemeler
Yapılışı
-
1
İnce doğranmış ıspanağı zeytinyağı ile birlikte tavaya alıp kavurun. Kurutulmuş domates, fesleğen, Frenk soğanı ve biberi incecik doğrayıp tavaya ekleyin.
-
2
Peyniri katıp karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Porsiyonluk sahanlara zeytinyağı sürün. Ispanaklı karışımı ortalarında çukur olacak şekilde sahanlara pay edin.
-
3
Çukurlara yumurtaları kırın. Sahanların üzerini pişirme kağıdı ile gevşekçe kapatın.
-
4
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Pişirme kağıtlarını alıp üzerlerine karabiber serpin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL