Zeytinyağlı Taze Fasulye

Yaz sofralarının en sevilen lezzeti! Taptaze fasulyelerin, domatesin ve zeytinyağının muhteşem uyumuyla pişirilmiş bu yemek, hem hafif hem de doyurucu.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Fasulyelerin uçlarını ayıklayıp ortadan ikiye bölün. Soğanı yemeklik, sarımsağı ince olacak şekilde doğrayın. Domateslerin kabuklarını soyup küp doğrayın.

  • 2

    Zeytinyağını tencereye alın. Soğanı ve sarımsağı ekleyip birkaç dakika soteleyin. Ardından doğranmış domatesi ilave edip birkaç dakika pişirin.

  • 3

    Fasulyeleri ekleyin. Üzerine şekeri, tuzu ve sıcak suyu ilave edin. Tüm malzemeyi karıştırıp tencerenin kapağını kapatın.

  • 4

    Kısık ateşte fasulyeler yumuşayıncaya kadar 30-35 dakika pişirin.

  • 5

    Oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabında dinlendirip soğuk olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.