Tereyağda Sarımsaklı Karides

Taze karidesler, tereyağında sotelendiğinde, sarımsak ve baharatlarla zenginleştirilmiş bu tarif, hem şık hem de lezzet dolu bir yemek sunuyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Öncelikle karidesleri suda haşlayın. Sarımsakları incecik kıyın ya da bütün bırakın. Tereyağında sarımsakları, suyu süzülmüş karidesleri, salçayı ve pul biberi soteleyin. Tuzunu ilave edin. Karıştırıp, ocaktan alın. Yeşillikle servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL