Taze Peynirli Gnocchı

Taze Peynirli Gnocchı

Lezzetli bir atıştırmalık tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Labne peynirini çukur bir kaba alarak krema haline gelinceye kadar çırpın. Unu ve tuzu da labne peynirine ekleyin. Yumurta sarılarını da bu karışıma ilave ederek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlayın.
  • 2
    Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp gnocchi'leri hazırlayın. Büyük bir tencerede kaynattığınız suya hazırladığınız gnoccihileri atın. Gnoccililer suyun üstüne çıktıklarında pişmiş demektir.
  • 3
    Bir tabağa alıp üzerilerini rendelenmiş permesan peyniri ile süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...