Taze Peynirli Gnocchı

Taze Peynirli Gnocchı

Lezzetli bir atıştırmalık tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Labne peynirini çukur bir kaba alarak krema haline gelinceye kadar çırpın. Unu ve tuzu da labne peynirine ekleyin. Yumurta sarılarını da bu karışıma ilave ederek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlayın.
  • 2
    Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp gnocchi'leri hazırlayın. Büyük bir tencerede kaynattığınız suya hazırladığınız gnoccihileri atın. Gnoccililer suyun üstüne çıktıklarında pişmiş demektir.
  • 3
    Bir tabağa alıp üzerilerini rendelenmiş permesan peyniri ile süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...