Taze Peynirli Gnocchı

Lezzetli bir atıştırmalık tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Labne peynirini çukur bir kaba alarak krema haline gelinceye kadar çırpın. Unu ve tuzu da labne peynirine ekleyin. Yumurta sarılarını da bu karışıma ilave ederek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlayın.
-
2
Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp gnocchi'leri hazırlayın. Büyük bir tencerede kaynattığınız suya hazırladığınız gnoccihileri atın. Gnoccililer suyun üstüne çıktıklarında pişmiş demektir.
-
3
Bir tabağa alıp üzerilerini rendelenmiş permesan peyniri ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL