Tahinli Kanepe

Tahinli Kanepe

Sofranıza tatlı bir dokunuş! Kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine sürülen kremamsı tahin, hafif tatlı ve tuzlu notalarıyla mükemmel bir denge sunuyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir kasede tahin, sarımsak, pul biber, kimyon ve tuzu karıştırın. Limon suyunu azar azar ilave ederken diğer yandan da karıştırın. Kıvama gelmesi için buzdolabında yarım saat bekletin.
  • 2
    Tost ekmeği dilimlerini dilediğiniz şekilde kesip üzerlerine hazırladığınız harçtan sürün. Üzerilerini kiraz domates ve nane ile süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...