Çağla Badem Turşulu Kısır

Çağla Badem Turşulu Kısır

Klasik kısıra ekşi ve ferah bir dokunuş: Çağla Badem Turşulu Kısır, sıradışı lezzet arayanlara özel bir tarif!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Bir kasede bulguru kaynar suyla ıslayıp ağzı kapalı olarak 15 dakika dinlendirin.

  • 2

    Yeşillikleri ince kıyın. Bulguru nar ekşisi hariç tüm malzeme ile karıştırıp buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Dolaptan çıkarıp nar ekşisi ile harmanlayın.

  • 3
    Çağla badem turşusu ve ince kıyılmış kırmızı lahana ile birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...