Çağla Badem Turşulu Kısır

Çağla Badem Turşulu Kısır

Klasik kısıra ekşi ve ferah bir dokunuş: Çağla Badem Turşulu Kısır, sıradışı lezzet arayanlara özel bir tarif!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Bir kasede bulguru kaynar suyla ıslayıp ağzı kapalı olarak 15 dakika dinlendirin.

  • 2

    Yeşillikleri ince kıyın. Bulguru nar ekşisi hariç tüm malzeme ile karıştırıp buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Dolaptan çıkarıp nar ekşisi ile harmanlayın.

  • 3
    Çağla badem turşusu ve ince kıyılmış kırmızı lahana ile birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...