Çağla Badem Turşulu Kısır

Klasik kısıra ekşi ve ferah bir dokunuş: Çağla Badem Turşulu Kısır, sıradışı lezzet arayanlara özel bir tarif!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bir kasede bulguru kaynar suyla ıslayıp ağzı kapalı olarak 15 dakika dinlendirin.
-
2
Yeşillikleri ince kıyın. Bulguru nar ekşisi hariç tüm malzeme ile karıştırıp buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Dolaptan çıkarıp nar ekşisi ile harmanlayın.
-
3
Çağla badem turşusu ve ince kıyılmış kırmızı lahana ile birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL