Sucuklu Lavaş Ekmeği

Sucuklu Lavaş Ekmeği

Sucuklu Lavaş Ekmeği, nefis ve pratik bir atıştırmalık ya da öğün seçeneğidir.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Lavaş ekmeğinin 1 adedini tavaya alın. Orta ateşte, tek tarafının rengi dönene dek kızartın. Diğer tarafını çevirip, içine ince doğranmış sucuk ve kaşar peynirinin yarısını serpiştirin. İkiye katlayıp, tavanın içinde yeniden önlü-arkalı çevirin.
  • 2
    Yarım tatlı kaşığı tereyağını lavaş ekmeğinin her iki tarafına sürün. Kalan 1 adet lavaş ekmeğine de aynı işlemi uygulayın. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...