Soğan Halkası

Soğan Halkası

Soğanı bir de böyle deneyin.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yumurta, süt, tuz ve karabiberi derin bir kapta çırpın. Un, kabartma tozu ve toz kırmızıbiberi birlikte bir tabağa eleyip karıştırın.
  • 2
    Başka bir tabakta galeta unu ve ekmek kırıntısını karıştırın. Soğanların alt ve üst ucunu kesip kabuğunu soyun ve halka şeklinde dilimleyin. Halkalarını dikkatlice ayırın.
  • 3
    Soğanları önce unlu karışıma batırın. Her tarafı ince bir un tabakası ile kaplandıktan sonra yumurtalı karışıma batırın.
  • 4
    En son ekmek kırıntılı karışıma batırın. Hiç bekletmeden bol kızgın yağda kızartıp sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...