Sarmısaklı Ekmek
Sarımsaklı ekmek, kızarmış ekmeğin üzerine sürülen sarımsak, tereyağı ve çeşitli baharatlarla hazırlanan, hem iştah açıcı hem de lezzetli bir atıştırmalıktır.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ekmeği dilimleyin. Üzerlerine zeytinyağı gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarana dek pişirin. Sarmısakları ortadan ikiye bölün. Ekmekler fırından çıkar çıkmaz sıcakken üzerlerine sürüp servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
Zeynep Dinç