Salatalıklı Kanepe

Taze salatalık dilimlerinin kremsi peynirle buluştuğu bu kanepe, hafif ve lezzetli bir ikram seçeneği sunar.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kepekli tost ekmeklerinin üzerine domatesli krem peyniri sürün. Salatalıkları sebze soyacağı ile ince uzun bir şekilde dilimleyin ve peynir sürdüğünüz ekmeklerin üzerine sırt sırta gelecek şekilde dizin.
- 2
Daha sonra ekmeklerin kenarlarını salatalıkların uzun gelen kısımlarıyla birlikte kesip çıkarın. Üçgen olacak şekilde ikiye bölün ve servis yapın. - 2
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL