Omaç

Lezzetli ve pratik bir atıştırmalık tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ekmeği hafifçe ıslatarak, elinizle leblebi iriliğinde ufalayın. Kıyılmış soğan, sarmısak, sivri biber, küp doğranmış domates, biber salçası, ayçiçek yağı, tuz ve karabiberi karıştırın. Üzerine ufalanmış bayat ekmeği ekleyin.
-
2
Daha sonra çatalla ezdiğiniz beyaz peynir ve kıyılmış maydanozu ilave ederek yoğurun. Harçtan parçalar kopararak istediğiniz şekli verin. Soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL