Kırmızılahanalı Sandviç Domatesler

Kırmızılahanalı sandviç domatesler, zengin bir tat ve besin değerine sahip, hem sağlıklı hem de lezzetli bir sandviç malzemesidir. Bu sandviçlerde, kırmızılahananın taze ve kıtır yapısı ile domatesin doğal tatlılığı birleşir.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kırmızı lahanayı tuz ve sirke ile ovun. Elinizle iyice sıkıp bir kaba alın. Kornişon turşuları ve kırmızı soğanı ince kıyın. Havuç ve elmayı soyup, rendeleyin. Dereotu ve maydanozu ince kıyın. Kırmızılahananın üzerine kornişon turşu, soğan, havuç, elma, mayonez, yoğurt ve tuz ekleyin.
-
2
Kıyılmış dereotu ve maydanozun yarısını katıp harmanlayın. Domatesleri tam ortasından sandviç ekmeği şeklinde, ancak tam ayırmadan kesin. Hazırladığınız harcı içlerine paylaştırın. Domateslerin harçlı kısımlarını kıyılmış dereotu-maydanoz karışımına bulayıp servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL