İstavrit Menüer
                                                Lezzetli ve hafif bir seçenek arıyorsanız istavrit menüer tam size göre!
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Balıkları temizledikten sonra orta ve sırt kılçıklarını çıkararak fileto haline getirin. Yıkayıp kağıt havlu ile kurulayın. Unlayıp, kızgın yağda kızartın.
 - 
                    2
                    Geniş bir tavaya tereyağı ve suyu koyun. İçine jülyen doğranmış havuç ve fasulye ile dövülmüş sarımsağı ekleyin. Tüm malzemeyi orta ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
 - 
                    3
                    İstavrit, soya filizi, kapari, pul biber ve tuzu ekleyin. Orta ateşte 4-5 dakika pişirin ve tavayı ocaktan alıp, kekik ilave edin.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL