Fırında pişerek kıtırlaşan peynirle buluşan enginar, hem pratik hem de gurme bir lezzet sunuyor. Akşam sofralarına hafif ama gösterişli bir tat katmak isteyenler için ideal.
Enginarların dış yapraklarını temizleyin ve saplarını kesin. Orta kısmındaki tüylü bölümü kaşık yardımıyla dikkatlice çıkarın. Kararmamaları için limonlu su dolu bir kaba alın.
Kıtır kaplama için bir kasede galeta ununu, eritilmiş tereyağını, rendelenmiş parmesanı ve toz kırmızıbiberi karıştırın. Bu karışımı doldurduğunuz enginarların üzerine eşit şekilde serpin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.