Deniz Börülceli Ezme
Taze börülce ve baharatların mükemmel uyumuyla hazırlanan bu ezme, sofralarınıza hem sağlık hem de lezzet katacak.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Deniz börülcesini haşlayıp, fazla suyunu süzün ve ayıklayın. Soğanı rendeleyip suyunu sıkın. Soğan suyu ve deniz börülcesini harmanlayın. Dilimlenmiş kurutulmuş domates, zeytinyağı ve tuz ilave edip ocakta 2-3 dakika soteleyin.
- 
                    2
                    Karışım soğuduktan sonra küp doğranmış beyaz peynir ekleyip harmanlayın. Soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    