Deniz Börülceli Ezme
Taze börülce ve baharatların mükemmel uyumuyla hazırlanan bu ezme, sofralarınıza hem sağlık hem de lezzet katacak.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Deniz börülcesini haşlayıp, fazla suyunu süzün ve ayıklayın. Soğanı rendeleyip suyunu sıkın. Soğan suyu ve deniz börülcesini harmanlayın. Dilimlenmiş kurutulmuş domates, zeytinyağı ve tuz ilave edip ocakta 2-3 dakika soteleyin.
-
2
Karışım soğuduktan sonra küp doğranmış beyaz peynir ekleyip harmanlayın. Soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL