Bresaola, Domatesli ve Mantarlı Bruschetta

İtalyan Ordövr Tabağı.İnce dilimlenmiş bresaola, taze domates ve sote mantarlarla hazırlanan bu bruschetta, sofistike bir tat deneyimi sunar.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Domatesli bruschetta için: Küp doğranmış domates, siyah ve yeşil zeytin, fesleğen, sarmısak, tuz ve karabiberi karıştırın. Zeytinyağı ilave edin. Bu malzemeyi karıştırıp, kızarmış ekmeklerin üzerine koyup, servis yapın.
-
2
Mantarlı bruschetta için:MantarlarI küçük dilimleyin. Tereyağını eritip, mantarları sarmısak ve biberiye ile soteleyin. Kızarmış ekmek üzerinde servis yapın. -
3
Bresaola için:Roka yapraklarını incecik doğrayın. Bresaola dilimlerini, roka yaprakları ve zeytinyağı ile karıştırın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL