Bayat Ekmek Köftesi

Klasik bir Türk lezzeti, israfı önleyen harika bir seçenek! Bayat ekmeklerinizi değerlendiren bu köfte, baharatlı ve yumuşak iç harcıyla sofranıza nefis bir tat sunuyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bir adet bayat ekmeği hafifçe ıslatıp elinizle ufalayın. Yumurta, galeta unu, ezilmiş beyaz peynir veya rendelenmiş kaşar peyniri, maydanoz, dereotu, soğan, tuz, karabiber, kimyon ve kırmızı biberi iyice yoğurun. Harçtan yuvarlak toplar yaparak sıvıyağda kızartın. Sıcak veya ılık olarak servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL