Balık Ezmesi
                                                Denizin taptaze lezzetlerini sofralarınıza taşıyan balık ezmesi, hafif ve pratik bir atıştırmalık olarak öne çıkıyor.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Temizlenmiş balığın filetosunu çıkarın ve haşlayın. Kepçe ile suyun içinden alın ve elinizle didikleyip, bir kenara koyun. Yapraklarına ayırdığınız lahanayı robottan geçirin ve derin bir kaba alın.
 - 
                    2
                    İçine robottan geçirdiğiniz ceviz içi ile mayonezi ekleyip, karıştırın. Balık, sarımsak, ufalanmış ekmek içi, limon suyu ve tuzu katın. Tüm malzemeyi karıştırın ve bekletmeden servis yapın.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL