Portakallı Trifle Tarifi

Portakallı Trifle Tarifi

Portakallı trifle tarifi portakalları değerlendirmenin en güzel yolu. Leziz tadıyla portakallı trifle nasıl yapılır?

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Portakal suyu ve reçel ile kedidili bisküvileri arzu ettiğiniz kıvamda ıslatın. Krem şantiyi, sütü ve labne peyniri bir kapta önce düşük, sonra yüksek devirde çırpın.

  • 2

    Sertleşmesi için buzdolabında bekletin. Karışımı, 6 adet bardağa sırasıyla portakallı kedidili, biraz reçel ve labneli krema olacak şekilde yerleştirin (görüntünün şık olması için krema sıkma torbası kullanabilirsiniz).

  • 3

    Üstünü isteğinize göre parça çikolata ya da kurutulmuş meyve, ceviz, badem ile süsleyin.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...