Kırmızı Meyveli Ekmek Tatlısı Tarifi

Kırmızı rengi sevenlere çok yakışacak kırmızı meyveli ekmek tatlısı tarifi sizlerle. Vişne,böğürtlen ve frambuaz harmanlanması. Eğer siz de kırmızı meyveli ekmek tatlısı nasıl yapılır merak ediyorsanız okumaya devam edin.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
1 brioche dilimlerini üçgen olacak şekilde ortadan ikiye kesin. Daha sonra çok geniş olmayan bir fırın kabına sivri tarafları yukarıda kalacak şekilde gelişigüzel yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında hafifçe kızarana dek tutun.
-
2
Krema için süt, un, toz şeker ve yumurta sarısını topak kalmayacak şekilde iyice çırpın. Ocağa oturtup, koyulaşana dek karıştırarak pişirin.
-
3
Ocaktan aldıktan sonra vanilya ilave edip karıştırın. Ilındıktan sonra, fırınladığınız ekmeklerin üzerine dökün. Kırmızı meyveler ve toz şekeri bir kaba alın. Bir-iki dakika pişirip, soğuttuktan sonra kremanın üzerine ilave edin. Pudra şekeri serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler