Karadutlu Kup
Meyveli ve taze bir tatlı tarifi arayanlar bu tarif tam size göre
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    
Karadut sosu için, karadutların saplarını koparın. Daha sonra toz şeker ve suyla birlikte bir tencereye alıp ocağa oturtun.
 - 
                    2
                    
Kaynamaya başlayınca ocağın altını kısıp, 15 dakika pişirin. Limon suyu ilave edip, birkaç dakika pişirin. Blenderden geçirip soğumaya bırakın. Ayrı bir yerde un ve tereyağını kavurun.
 - 
                    3
                    
Üzerine yavaş yavaş ve tel çırpıcı ile sürekli çırparak sütü ekleyin. Toz şeker katıp, koyulaşana dek karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp üzerinden bir parmak boşluk kalacak şekilde kuplara paylaştırın.
 - 
                    4
                    
Üzerlerine karadutlu sosu dilediğiniz şekilde pay edip, file badem ve karadutla süsleyerek servis yapın.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL