Dut Çullaması

Erzurum mutfağına ait Dut Çullaması tarifi meyve severleri oldukça mutlu edecek. İşte meyveye doyacağınız Dut Çullaması tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Dutların saplarını ayıklayıp 10 dakika sıcak suda bekletin. Tavayı ocağa koyup tereyağını eritin. Suyunu süzdüğünüz dutları ekleyip kavurun. 2-3 dakika kavurduktan sonra toz şeker ekleyip karıştırın. Bir iki kez çevirip çırpılmış yumurtaları ekleyin. Yumurtalar piştikten sonra ocaktan alıp cevizle süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL