Kalamarlı Makarna

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Önce balıkçınızdan tüm kalamar ısmarlamanız gerekiyor. Onu temizlerken ufak keseyi fark edeceksiniz. Bu konuda balıkçınızdan bilgi isteyin. Yoksa yanlışlıkla kesesini delip, mürekkebi boşa akıtabilirsiniz. Keseyi bıçak ucu ile delip, hemen hamuru oluşturacağınız kaseye aktarmanız gerekiyor. Bu arada oldukça hızlı hareket etmelisiniz. Zaten az olan mürekkebi ziyan etmemek için, yanınızda size yardımcı biri daha olsun. Kalamar mürekkebini, hamuru yapacağınız kaba alın. Üzerine diğer malzemeyi ekleyip, hamuru hazırlayın. Buzdolabında 1 saat bekletip kullanın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.